Bureaustoelmat voor harde vloeren Makrolon ®

Artikel 2 van 2
€ 95,00 € 52,50 (exclusief btw)

Bureaustoelmat voor harde vloeren in alle maten:

Basismaat is 90 cm breed en 120

cm lang. Dikte 2,2 mm ;

andere maten zijn:  110*120/130*120/150*120/180*120/200*120/240*120/300*120

Deze vloermat is vierkant/rechthoekig met ronde hoeken

Mobiliteit en comfort zijn de normen van deze tijd. Functionele bureaustoelen zorgen voor een eenvoudige beweging in de moderne onderneming op kantoor of thuis. In de meeste gevallen de vloer te lijden onder de voortdurende slijtage en vele vloersystemen aanzienlijk belemmeren het vrije verkeer van de stoel wielen. Ecogrip ® vloermatten zal een einde maken aan deze: Ecogrip ® beschermt uw vloer tegen slijtage en maakt uw bureaustoel glijden gemakkelijk.

Polycarbonaat bureaustoelmat in grote maten

De vloermatten van de RS Office Products zijn gemaakt van Makrolon ®, een hoogwaardige kunststof, dat kan worden gerecycleerd 100%. Dankzij de ecologische duurzaamheid Ecogrip ® is bekroond met de Duitse milieu-label »Blauer Engel".

Makrolon ®, een high-tech polycarbonaat gemaakt door Bayer, biedt een brede waaier van uitzonderlijke eigenschappen die bij-zonder die nodig zijn voor toepassingen met een hoog niveau van kwaliteit en veiligheid. Makrolon ® wordt ook gebruikt voor beschermende fiets-en skihelmen, auto koplampen, lenzen, stadion daken en kogelvrije schermen. Meer informatie over Makrolon ® is te vinden op www.makrolon.de.

De voordelen op een rij:
2 jaar garantie tegen breuk
transparant en neutraal
kleur kunststof plaat
gemaakt van hoogwaardig Makrolon ® -
100% recyclebaar
Label van bescherming van het milieu
»Blauer Engel"
Vlot glijdende voor de fijne stoelen-voldoet aan of overtreft DIN EN 425 voor de wielen
uiterst slijtvast en duurzaam
geluidsdemping
Uitstekende hechting op de vloer
PVC-vrij en geurloos,
vrij van giftige chemicaliën
compatibel met vloerverwarming
ideaal voor mensen die lijden aan allergieën
De vloermat die het milieu en uw gezondheid beschermt
Ecogrip ® voorkomt onnodige slijtage van uw vloer materiaal en staat garant voor volledige vrijheid van beweging-ment aan je stoel wielen. Met Ecogrip ® vloermatten je stoel zal perfect glijden over alle vloerbedekking. Daarom is het een uitstekende vloerbeschermer.

De transparante vloermatten gemaakt van hoogwaardig Makrolon ® zijn uiterst moeilijk slijtage en zijn zeer duurzaam. Uw vloer zal staan ​​aan de strengste eisen als de caster belasting, UV radiationor zelfs brandende sigaretten zonder enige schade. Ecogrip ® vloermatten ten opzichte van de gebruikelijke PVC / Vinyl matten zijn absoluut reukloos en vrij van giftige chemische stoffen. Zo kunnen ze zeker worden aanbevolen voor kinderen en personen die lijden aan een allergie.

Ecogrip ® is gemaakt van Makrolon ®. Deze high-tech materiaal is absoluut bestand tegen breken en de impact en biedt een extreem lange levensduur van het gebruik. Daarnaast Makrolon ® is volledig recyclebaar en draagt ​​zo bij aan een zuinig gebruik van die raw-materialen-ALS de presentatie van de nodige middelen voor de productie.

Ecogrip ® Serie 11 voor tapijten met anker handgrepen
Op zachtere vloeren zoals tapijt afgerond anker grijpt uw ​​mat op zijn plaats.

Ecogrip ® Serie 12 voor alle harde vloeren met antiglide laag
Een thermisch gelast VAB ® antiglide folie garandeert een perfecte hechting op harde vloeren.

geenverzendkosten.jpg

foto.jpg

© 2011 - 2024 Bureaustoelmat | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel